Drop-it Tackle
Drop-it Tackle
Loodvrij vissen
(Leeg)
Login
Drop-It Tungsten: meer dan een alternatief

Tungsten Cheburashka

5 resultaten
prijs
type

Drop-It Tungsten Cheburashka

Een Russisch fenomeen met uitzonderlijk veel bewegingsvrijheid voor de haak die hierdoor feilloos haakt en snel wisselen van haakgrootte of werpgewicht mogelijk maakt.

De bottom jig montage of Cheburashka-techniek die uit Rusland is komen overwaaien blijkt een succesvolle. Het principe is simpel en uiterst effectief. Door de speld ben je in staat snel van haak of gewicht te wisselen. Het grote voordeel schuilt in de bewegelijkheid van je haak die sneller haakt en dus beter vangt. Rovers vangen hun prooi niet door hun bek hard dicht te slaan maar door hun bek volledig te sperren. Ze zuigen het aas als het ware op. Die flexibele haak zorgt er ook voor dat je shad, veel natuurlijker beweegt. Met een Drop-It Tungsten Cheburashka Rig gaat je kunstkreeftje geheid op de achterste poten staan en laten we eerlijk zijn een kreeftje op zijn tijd slaat niemand af. De enkele haak maakt het onthaken van je vangst eenvoudiger. Bij staartenbijterij kun je altijd een extra stingertje op de haak monteren.
De Drop-It Tungsten Cheburashka Rig is, de naam zegt het al, gemaakt van tungsten. Een keihard hoogwaardig metaal met bijna het dubbele gewicht van lood en eentje die niet giftig is voor mens en milieu. Door de kleine omvang en het relatief hoge gewicht heb je veel directer contact met je shad en kun je met tungsten lichter vissen dan je gewend bent. Dit spul geeft elk tikkie, hobbeltje en mosseltje feilloos door daar kun je op vertrouwen. Verticalen, diagonalen of ultralight streetfishing met dit stukje vernuft kun je peuteren op de vierkante centimeter.
De Drop-It Tungsten Cheburashka Rig; als je er mee hebt gevist wil niets anders! Kies Worm-haken met extra groot oog voor maximale bewegingsvrijheid. Verkrijgbaar in vangende kleuren voor alle omstandigheden. Loodvrij natuurlijk.
Materiaal; body 97% tungsten, speld RVS

Tungsten is beter zichtbaar op je fishfinder.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.