Drop-it Tackle
Drop-it Tackle
Loodvrij vissen
(Leeg)
Login
Drop-It Tungsten: meer dan een alternatief

Drop-It Bullet 10.5 gram

Tungsten Bullet - 3 stuks

8,25

Beschrijving

Compact werpgewicht van tungsten met centraal gat voor Texas Rig, Carolina Rig of andere inline rig. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Tungsten Bullet Weights zijn niet weg te denken op de grote Bass Tournaments in Amerika en hebben ook in ons land gezorgd voor nodige successen. Monteer je haak weedless en je penetreert de dichtste leliebedden, bereikt die mui die je met lood net niet haalde...
Tungsten is een keihard materiaal wat niet vervormd en dat heeft voordelen; Het centrale gat raakt niet beschadigd en houdt dezelfde diameter.
De hardheid heeft ook nadelen; deze aambeeldjes rammen voortdurend op je haak waarbij de lijn (vooral fluorcarbon) beschadigd kan raken. Gebruik een bled knoop of rubber stopper om je lijn te ontzien. De bled knoop heeft als voordeel dat wanneer er spanning op je lijn komt, de haakpunt omhoog komt en je hakingskans vergroot.
Pro's tunen hun tungsten weight met een stukje krimpkous als insert. Kleine moeite, veel plezier.
Voordelen: minder wrijving tussen bullet en lijn, de insert vangt de klappen op tussen de bullet en de lijn/haak.

In alle onze Tungsten Drop-It Bullets Weights past krimpkous (2:1) met een diameter van 2,4 mm.
Bij bestelling ontvang je per verpakking 100 mm geschikte shrink tube.

Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Je vraag
Cancel
Verzenden ››