Drop-it Tackle
Drop-it Tackle
Loodvrij vissen
(Leeg)
Login
Drop-It Tungsten: meer dan een alternatief

Tungsten Ball Jigheads

4 resultaten
prijs
type

Drop-It Tungsten Ball Jigheads

De klassieke ronde jigkop uit 97% tungsten met superieure eigenschappen. Ultra scherpe en oersterke Japanse Sasame jighaak.
Klein, extreem direct contact en milieuvriendelijk!

De Drop-It Tungsten Ball Jighead is, de naam zegt het al, gemaakt van tungsten. Een keihard hoogwaardig metaal met bijna het dubbele gewicht van lood en eentje die niet giftig is voor mens en milieu. Door de kleine omvang en het relatief hoge gewicht heb je veel directer contact met je shad en kun je met tungsten lichter vissen dan je gewend bent. Dit top materiaal geeft elk tikkie, hobbeltje en mosseltje feilloos door daar kun je op vertrouwen.
Met het kleine volume van je Tungsten Drop-It Jighead ben je beter af in sterke stroming. Verticalen, diagonalen of ultralight streetfishing met dit stukje vernuft kun je peuteren op de vierkante centimeter.
Voorzien van vlijmscherpe Japanse haak. De extra omwikkelde RVS aashouder beschadigt je rubber niet en voorkomt verschuiven van je kunstaas, ook na een stevige tik!

Tungsten is beter zichtbaar op je fishfinder.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.