Drop-it Tackle
Drop-it Tackle
Loodvrij vissen
(Leeg)
Login
Drop-It Tungsten: meer dan een alternatief

PAKO Lepels. Terug van nooit weggeweest.

Eigenlijk terug van nooit weggeweest. De onovertroffen Pako lepel. De roots liggen in de polder. Maar de trage hoogzwemmers uit de polder zijn niet éénkennig. Ook op diep water en zee zijn het prima maatjes. Het uitgekiende ontwerp van de Pako lepel zorgt voor een perfecte presentatie.

Resultaten uit het verleden die dit keer garantie bieden voor de toekomst.
Paul_Korver
De geschiedenis van de Pako lepel begint zo'n 40 jaar terug bij Paul Korver. Paul is een gepassioneerd sportvisser en besluit voor eigen gebruik een nieuw soort lepel te bedenken die juist in de ondiepe polder tot zijn recht komt. Vanuit zijn garage werden de lepels geproduceerd en door de geweldige vangresultaten kreeg de Pako lepel steeds meer bekendheid. Al snel kwam de vraag van hengelsportwinkels om deze rasvangers te mogen verkopen. De jaren daarna bevoorraadde Paul tientallen hengelsportzaken om aan de vraag te kunnen voldoen.

Zoals dat vaker gaat ging de hobby steeds meer op werken lijken. Zo'n 5 jaar geleden besloot Paul dan ook om te stoppen met het produceren van de Pako lepels. Een gemis voor veel vissers die de Pako inmiddels een vaste plaats in hun tackle box hadden gekregen.

En er is goed nieuws!

Drop-It Tackle heeft contact gezocht met Paul en zijn overeengekomen dat Drop-It de productie en verspreiding van deze klassieker gaat verzorgen. We gebruiken de originele handgemaakte stempels. De lepels zijn er in diverse kleuren en voorzien van een keiharde coating.
De nieuwe jas schreeuwt ouderwets om aandacht. Natuurlijk leveren we ze ook gepolijst.

De Pako lepels worden afgemonteerd met topkwaliteit haken en wartels.

Een oer-Hollands product waar we trots op zijn!


pako-baits-lepel
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.