Drop-it Tackle
Drop-it Tackle
Loodvrij vissen
(Leeg)
Login
Drop-It Tungsten: meer dan een alternatief

Cheburashka rig. Vangend en veelzijdig!

De Drop It Tackle Cheburaska rig is simpel, doeltreffend en uiterst efficiënt!


cheburashka rig
Drop-It Tungsten Cheburaska's zijn 40% kleiner dan die van lood en ondervinden minder weerstand in het water. Ze gooien exacter, verder en zijn niet milieubelastend. Deze compacte zwaargewichtjes zijn in de lagere gewichtsklasse door de kleine omvang ook uitgerust met een dunnere speld. Het grote voordeel hiervan is dat de keuze aan haken reuze is. Je bent niet gebonden aan haken met een groot oog.
Zorg dat de haak soepel en vrij op dit tungsten kunstwerkje kan bewegen en je zit goed!

Cheburashka Aberdeen 6  3
De bottom jig montage of Cheburashka-techniek die uit Rusland is komen overwaaien blijkt een succesvolle. Het principe is simpel en uiterst effectief. Door de speld ben je in staat snel van haak of gewicht te wisselen. Het grote voordeel schuilt in de bewegelijkheid van je haak die sneller haakt en dus beter vangt. Rovers vangen hun prooi niet door hun bek hard dicht te slaan maar door hun bek volledig te sperren. Ze zuigen het aas als het ware op. Die flexibele haak zorgt er ook voor dat je shad, veel natuurlijker beweegt. Met een Drop-It Tungsten Cheburashka Rig gaat je kunstkreeftje geheid op de achterste poten staan en laten we eerlijk zijn een kreeftje op zijn tijd slaat niemand af. De enkele haak maakt het onthaken van je vangst eenvoudiger. Bij staartenbijters kun je altijd een stingertje monteren.
De Drop-It Tungsten Cheburashka Rig is, de naam zegt het al, gemaakt van tungsten. Een keihard hoogwaardig metaal met bijna het dubbele gewicht van lood en eentje die niet giftig is voor mens en milieu. Door de kleine omvang en het relatief hoge gewicht heb je veel directer contact met je shad en kun je met tungsten lichter vissen dan je gewend bent. Dit spul geeft elk tikkie, hobbeltje en mosseltje feilloos door daar kun je op vertrouwen. Verticalen, diagonalen of ultralight streetfishing met dit stukje vernuft kun je peuteren op de vierkante centimeter.
De Drop-It Tungsten Cheburashka Rig; als je er mee hebt gevist wil niets anders! Kies Worm-haken met extra groot oog voor maximale bewegingsvrijheid. Verkrijgbaar vanaf 1,5 tot en met 12 gram. Loodvrij natuurlijk.
Materiaal; body 97% tungsten, speld RVS


Bekijk alle Cheburaska rigs!
Share:
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.